O zavarovanju

  • Vozilo in potnike v prometu lahko poleg obveznega zavarovanja avtomobilske odgovornosti zavarujete še mnogo bolje.
  • Za vas smo pripravili široko ponudbo avtomobilskih zavarovanj, vi pa boste izbrali tista, ki najbolj ustrezajo vrednosti vašega avtomobila, vašemu življenjskemu slogu in pridobljenim prometnim izkušnjam.
  • Z izbranim zavarovanjem se boste na cesti počutili varno in brez skrbi.

Odgovornost in vozilo

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti AO

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je obvezno zavarovanje, namenjeno kritju materialne in nematerialne škode, ki jo z vozilom nenamerno povzročite tretjim osebam in njihovemu premoženju. Skleniti ga mora lastnik vozila še predno se z vozilom poda v promet.

Kasko zavarovanje vozila

Kasko zavarovanje vozila vam zagotavlja finančno varnost v primeru, ko ste sami odgovorni za dogodek v prometu in pri tem nastane škoda na vašem vozilu. Prav tako ste zavarovani v primeru dogodkov, na katere nimate vpliva, kot so kraja, poškodbe na parkirišču, dejanja iz objestnosti in drugi nevšečni pripetljaji.

Moja prva avto polica

Zavarovanje je namenjeno mladim voznikom, ki imate izpit manj kot 3 leta in nimate svojega avtomobila. Če se po opravkih odpeljete včasih z očetovim in drugič z babičinim avtom, boste z Mojo prvo avto polico nadomestili posamezna doplačila za mladega voznika in občutno prihranili.

Voznik in potniki

Nezgodno zavarovanje voznika AO+

Z zavarovanjem ste upravičeni do odškodnine za lastne telesne poškodbe, kadar ste v nezgodi udeleženi kot povzročitelj nesreče. Ker obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti ne krije poškodb voznika zavarovanca, vam priporočamo, da poskrbite tudi za lastno varnost.

Nezgodno zavarovanje potnikov

Poskrbite za svoje najbližje in si uredite dodatno nezgodno zavarovanje potnikov.

Asistenca

Avto asistenca

Z Avto asistenco boste zavarovani za primere, ko je vozilo nevozno zaradi okvare, nezgode, kraje, težav s ključi ali gorivom doma in v tujini.

Na kraju dogodka bomo opravili manjša popravila avtomobila ali ga pripeljali v najbližji servis. Vam in vašim sopotnikom bomo priskrbeli prevoz ali vsem pokrili stroške prenočišča.

Avto odškodninska asistenca

Z Avto odškodninsko asistenco boste prihranili pot, čas in energijo, ki bi jih porabili pri vlogi odškodninskega zahtevka na drugi zavarovalnici, kadar je za škodo na vašem vozilu odgovoren voznik, ki ni zavarovan pri nas.
Asistenčna storitev zajema tudi kritje stroškov pravne obrambe v kazenskih in prekrškovnih postopkih.

Ugodnosti

Družinsko avto zavarovanje

Družinsko avto zavarovanje prinaša prihranek za vso družino, saj ob sklenitvi vsi zavarovanci prejmete najvišji bonus, ki ga je dosegel eden izmed družinskih članov. Na eni polici lahko združite avtomobilska zavarovanja vseh vozil partnerja, otrok in staršev.

Pomoč na cesti

V primeru škodnega dogodka z avtomobilom pokličite 080 88 48. Hitro in enostavno do popravila avtomobila in posebne ugodnosti v mreži Moj servis.

Brezplačna storitev za Zavaruj.si zavarovance.

Potrebujete pomoč pri odločitvi?

Naši svetovalci vam bodo na podlagi vaših pridobljenih prometnih izkušenj, vašega življenjskega sloga in vrednosti vašega avtomobila z veseljem pomagali z nasveti.

Naročite svetovalca