O zavarovanju

  • Naša nezgodna zavarovanja vam v vsakem življenjskem obdobju omogočajo finančno varnost v primeru, da se vam pripeti manjša ali hujša nezgoda.
    • Nezgodna zavarovanja krijejo nezgode ne glede na to, kje je do njih prišlo: doma, na počitnicah, na potovanju ali izletu, v vrtcu, šoli ali na fakulteti.
    • V primeru hujše nezgode in invalidnosti vam nezgodno zavarovanje pomaga prilagoditi življenjske razmere novim okoliščinam.
    • Zveza potrošnikov Slovenije svetuje, da mora biti zavarovalna vsota za primer invalidnosti približno šestkratnik letnih prihodkov.

Vrste nezgodnih zavarovanj

Nezgodno zavarovanje otrok in mladine do 26. leta

Mladost prinaša veliko posebnih dogodivščin in nepozabnih dogodkov. Z nezgodnim zavarovanjem bo odkrivanje novih poti in sladkih zmag vašega otroka potekalo varno in brez dodatnih skrbi.

Nezgodno zavarovanje (18–64 let)

Za nezgodo je potreben le trenutek nepazljivosti, ki lahko odločilno vpliva na kakovost posameznikovega življenja. Z nezgodnim zavarovanjem boste sebi in svojim najbližjim v primeru poškodbe zagotovili finančno in čustveno varnost.

Nezgodno zavarovanje mladih po srcu (61-85 let)

Obdobje zrelosti prinaša več prostega časa, ki ga lahko izkoristite za svoje priljubljene dejavnosti. Ker pa lahko vsaka nepredvidena poškodba odločilno vpliva na kakovost vašega življenja, poskrbite za svojo varnost tudi v zrelih letih.

Oprostitev plačila premije DZZ

story-one

Invalidnost zaradi nezgode prinaša v življenje prizadete osebe trajno spremembo, ki odločilno vpliva na kakovost življenja posameznika in njegovih bližnjih. Pri Zavaruj.si ponujamo oprostitev plačila premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v primeru trajne invalidnosti zaradi nezgode.

Poskrbite za varnost svojih otrok

Čas aktivnega odraščanja prinaša tudi povečano možnost lažjih ali težjih poškodb. Nezgodno zavarovanje lahko pomembno pripomore k brezskrbnemu okrevanju.

Naročite svetovalca