O zavarovanju

  • Zavarovanje je namenjeno vašim hišnim ljubljenčkom kot tudi za rejne živali kot so konji, krave, prašiči, itd…

Kategorije zavarovanj za živali

Zavarovanje Zavaruj.si za kužke

Kuža je vaš najboljši prijatelj, zanj bi storili vse in kaj, če zboli ali nekoga poškoduje? Zavarujte ga z zavarovanjem Zavaruj.si za kužke, ki krije zdravljenje kužka, primer njegove smrti zaradi bolezni ali nezgode in vašo odgovornost, če bo kužek poškodoval osebo ali stvar.

Zavarovanje psov in mačk

Psi in mačke so od nekdaj človekovi hišni ljubljenci. Na žalost se tudi njim lahko pripetijo neljube nezgode ali bolezni. V teh primerih vam zavarovanje Zavaruj.si pomaga premostiti finančno breme zdravljenja ljubljenčka.

Zavarovanje konjev

Nezgoda ali bolezen lahko privedeta do nepredvidenih stroškov veterinarskih storitev, ne glede na to, ali so vaši konji namenjeni za šport, rekreacijo ali delo. Z zavarovanjem jim boste omogočili kakovostnejšo oskrbo in poskrbeli za njihovo hitro ozdravitev.

Zavarovanje drugih živali

Posebno skrb in veterinarsko pomoč v primeru bolezni ali nezgode zahtevajo tudi živali, kot so ovce, koze, govedo, prašiči, divjad in preostale domače živali. To lahko za njihovega lastnika predstavlja nepredvidljive finančne stroške. S primernim zavarovanjem boste poskrbeli za kakovostno zdravljenje svojih živali

Potrebujete pomoč ali dodatne informacije za odločitev?

Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali z nasveti in vas pomagali izbrati pravo zavarovanje za vaše živali.

Naročite svetovalca